slider-home


 Corona maatregelingen

Corona update (24 mei)

We zijn weer bijna terug naar het oude normaal. Het enige verschil is dat we voorlopig kleine groepjes les geven van maximaal 3 honden per groepje. Je hebt dan 30 minuten les.
(In plaats van met een groepje van 6  honden, 45 minuten les.)

Het is wel weer mogelijk om met meer dan 1 persoon naar de lessen te komen.


Maatregelen voor alle lessen:

Kom alleen naar de les als je geen gezondheidsklachten hebt en er geen mensen in je directe omgeving ziek zijn. • Parkeer je auto op afstand van
elkaar en hou afstand op de parkeerplaats. • Geef de groep voor je de ruimte om het terrein te verlaten. • Iedereen blijft tijdens de les op gepaste afstand. •  Hou je hond bij je zowel voor als tijdens de les.  •.Neem je eigen spullen mee (speeltje, lange lijn enz.) want we kunnen helaas geen spullen uitlenen. •

Bij erg slecht weer wordt de les doorgeschoven. Je ontvangt daar dan een berichtje over. (Voorheen konden we naar binnen)

HOME

Wil je op een positieve manier met je hond aan de slag? Wil je op een leuke manier met je hond bezig zijn? Wil je het gedrag van je hond beter leren begrijpen? Wil je een goede en/of betere relatie met je hond krijgen? Wil je een goed luisterende hond die ook nog lekker in zijn vel zit? Als het antwoord op bovenstaande vragen JA is dan ben je bij ons op het juiste adres!


Waarom is Dog Spirit de goede hondenschool voor jou? Omdat je les krijgt van gediplomeerde profesionele instructeurs/begeleiders. Omdat wij werken met de positieve trainingsmethoden. Omdat onze instructeurs/begeleiders op de hoogte zijn van de nieuwste trainingsmethoden. Omdat je bij ons een goede en/of betere band met je hond zult opbouwen. Omdat je bij ons leert het gedrag van je hond beter te begrijpen. Omdat een groep uit maximaal uit 6 cursisten bestaat. Omdat er bij de puppycursus en Opstartcursus een onlinecursus is inbegrepen. Omdat het terrein omheind is. Omdat we bij slecht weer een binnenlokaal tot onze beschikking hebben voor de puppycursus. Omdat we goed bereikbaar zijn en voldoende parkeergelegenheid hebben. En vooral omdat het LEUK is!!

 

IK WIL EEN HOND

Een hond heb je niet voor even. Afhankelijk van het ras wordt een hond gemiddeld zo’n jaar of 10 oud. Daarom is het belangrijk om niet een hond te kopen in een opwelling. Het is belangrijk om er goed over na te denken welke hond bij jou en je levensstijl past.

ONZE VISIE

Ons uitgangspunt is Samenleven en Opvoeden vanuit liefde. Liefde voor je hond. Liefde voor jezelf. .Liefde voor je omgeving.

Liefde voor je hond:
Je hond opvoeden op een positieve manier zonder druk en dwang. Je houdt rekening met

NIEUWSBRIEF

Hier kun je je aanmelden voor onze nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief ontvang je dan regelmatig (ongeveer 1 x per maand).Hierin staat informatie over Dogspirit, een artikel en welke curussen er van start gaan. Voor  inschrijven van de Puppynieuwsbrief voor tips voor de eerste dagen ga je naar de puppypagina.

Startdata

 

 

©2021 Dogspirit - Barendrecht ( Rotterdam )