slider-home

COACHWANDELING in de natuur

 

Dit is een  individuele wandeling met Katy
Naast dat ik( Katy)  al 20 jaar mensen begeleid bij de opvoeding van hun hond is zij ook energetisch therapeut en verbindend coach voor mensen.
Deze wandeling is net wat uitgebreider dan een gewone privéles. Bij de gewone privélessen werk ik altijd al zo holistisch mogelijk. Zo kijk ik naar welke voeding je hond krijgt en welke rol jijzelf speelt in de
ontwikking van het gedrag van je hond. Bij de coachwandeling ga ik daarin net even een stukje verder. Zo zit er bij iedere coachwandeling een stukje mindfull wandelen en doen we adem (ontspanningsoefeningen.)

Je krijgt praktische tips en handvatten maar we gaan ook energetisch onderzoeken of er ergens nog iets is wat jullie belemmert. Dat kan iets van je hond zijn maar dat kan ook van jou zijn.
We zullen samen kijken naar de dynamiek tussen jou en je hond en ontdekken waar de blokkades liggen. Misschien is het een onbewuste angst die je hond oppikt, of een oud patroon dat jullie beiden beïnvloedt. Door deze energetische lagen te verkennen, kunnen we niet alleen de symptomen aanpakken, maar ook de onderliggende oorzaken oplossen. Dit zorgt voor een diepere verbinding en harmonie in jullie relatie. Zo creëer je een omgeving waarin zowel jij als je hond kunnen groeien en bloeien.

Je kunt deze coachwandeling met mij boeken als je tegen specifieke dingen aanloopt in de omgang met je hond. Dat kan van alles zijn maar onder wat voorbeelden:

  • Je hond vindt het lastig om alleen thuis te blijven.
  • Je hond trekt jou regelmatig over straat.
  • Je hond heeft weinig aandacht voor jou.
  • Je hond is onzeker en/of angstig
  • Je hond is vaak hyper.
  • Je hond heeft terugkerende fysieke problemen zoals darmklachten en/of huidproblemen.

 


Je investering:
wandeling van 1,5 uur Eur 85,-  (in de maanden juli en augustus 2024 betaal je Eur 50,-)
Duur van de wandeling is ongeveer 1,5 uur

 

Schrijf je HIER in voor een individuele Coachwandeling met Katy of mail me op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. bij vragen.

 

 

 

©2024 Dogspirit - Barendrecht ( Rotterdam )