slider-home

BEHENDIGHEID FUN

 

Samen op een sportieve manier bezig zijn.

BehendigheidFun is een combinatie van snelheid en techniek waarbij de begeleider de hond stuurt om de toestellen foutloos te nemen, het contact tussen begeleider en hond staan centraal. Bij hondenschool Dogspirit staat het welzijn voor de hond voorop dus wordt er op een positieve manier getraind. Hierdoor krijg je vrolijke honden die met veel plezier zullen werken. BehendigheidFUN is puur lekker bezig zijn met je hond en zal de band tussen jou en je hond nog meer verbeteren.

Wat gaan we doen?
Het is de bedoeling dat de hond op aanwijzing van de begeleider een aantal hindernissen neemt, bijvoorbeeld een hoogtesprong, breedtesprong, een tunnel, , band en paaltjes, A-schutting en wip. In eerste instantie leert de hond de individuele toestellen aan. Daarna wordt het aantal achtereenvolgens te nemen toestellen uitgebreid. Aan het einde van de beginnerscursus kan de hond een eenvoudig parcours lopen.

Voor wie?
Om deel te nemen aan deze cursus is het handig als je hond een aantal basisvaardigheden (los van de lijn zonder weg te rennen, komt als je roept en kan blijven) beheerst en minimaal 1 jaar oud is en geen blessures heeft. Van jou als begeleider van je hond verwacht ik dat je een basiskennis hebt van hondengedrag en op een positieve manier (geen dwang en correcties) met je hond omgaat. Om optimaal plezier uit deze cursus te halen raden we je aan om minimaal Basisvaardigheden 2 bij Dogspirit te hebben afgerond. (Of een soortgelijke cursus elders.)
Als je nog niet eerder een cursus bij Dogspirit hebt gevolgd is het een goed idee om eerst een privéles af te spreken. Tijdens deze privéles gaan we een stukje lopen, maken we kennis en kan ik bekijken we aansluiten bij elkaar qua omgang met de hond. (Je investering hiervoor is Eur 35,- voor 30 minuten).

De lessen duren 45 minuten.
Maximaal 6 honden in een groep.
Je investering voor 10 lessen is Eur 145,-

Klik HIER om te zien wanneer er een nieuwe cursus behendigheidFun start en om je in te schrijven.

 

Startdata

 

 

©2024 Dogspirit - Barendrecht ( Rotterdam )