slider-home

PRIVELESSEN

 

Individuele begeleiding voor jou en je hond

Waarom individuele lessen?

  • Als de groepslessen niet passen in je drukke schema zijn privélessen overdag de oplossing.
  • Als je hond/pup prikkelgevoelig of angstig is en een groep (nog) te heftig is.
  • Als je het fijner vindt om persoonlijke aandacht te krijgen voor jou en je hond/pup
  • Als je tegen 1 of 2 specifieke dingen aanloopt waarmee je aan de slag wilt gaan.

 

Wat zijn de mogelijkheden:

Losse privelessen
Over het algemeen spreek ik geen losse privéles af. Eenvoudig omdat dat meestal niet zoveel nut heeft. Ik doe niet aan symptoombestrijding en verandering van en inzicht in gedrag van zowel jou als je hond heeft meer tijd nodig dan 1 les. Daarom spreek ik liever meerdere privélessen af voor een optimaal resultaat. Uiteraard is het wel mogelijk om eerst een losse privé af te spreken om te zien of de werkwijze en visie van Dogspirit aansluit bij jouw wensen.

Losse privéles als aanvulling op de groepsles
Als je een groepscursus volgt bij Dogspirit is het mogelijk om een privéles af te spreken om even wat dieper in te gaan op een aandachtspunt waar je tegenaan loopt.

Pakket van 4 privélessen van 45 minuten 
Omdat het tijd nodig heeft om gewoontegedrag zowel van jouzelf als van je hond te veranderen is het aan te raden om een pakket van 4 lessen af te nemen omdat 1 les waarschijnlijk wel wat nieuwe inzichten zal  brengen maar meestal niet voldoende is om een echte verandering door te voeren. Dit is uiteraard afhankelijk van je hulpvraag. Het is ook mogelijk om een losse privéles af te spreken om te zien of de manier van aanpak aansluit bij jouw wensen. Aan het einde van deze les kun je dan beslissen of je voor het pakket gaat. Nadat we een eerste datum hebben geprikt zul je een vragenformulier via de mail ontvangen. Deze ontvang ik graag ruim voor de eerste afspraak ingevuld van je retour via de mail.
 

 Pakket PUP
Voor puppen vanaf 8 weken oud. In de privélessen kunnen we dezelfde onderwerpen behandelen als bij de puppycursus maar uiteraard afgestemd op wat jij en je pup nodig hebben op dat moment. Na de eerste les ontvang je een code waarmee je kunt inloggen in jouw persoonlijke leeromgeving waar je veel informatie kunt terugvinden met betrekking tot de opvoeding van je pup. Bekijk HIER de inhoud van het online leerprogramma. Naast de privélessen kun je deelnemen aan de puppyuitbreidingslessen (groepje) die regelmatig ingepland worden. Je betaalt hiervoor Eur 15,00 per les. 

 

Startdata

ma di wo do vr za zo
1
2
3
5
6
8
9
10
11
13
15
16
17
18
20
22
23
24
25
27
29
30
31

 

 

©2021 Dogspirit - Barendrecht ( Rotterdam )