puppycursus

 Registratie gesloten
 
5
Categorie
Puppycursus
Datum
vrijdag 15 januari 2021 11:15 - 11:45
Aantal beschikbare stoelen
6
Beschikbare stoelen
1

Let op! !Deze cursus wordt niet op het terrein van de hondenschool gegeven maar op openbaar terrein.
De online theorieles zal daardoor ook van te voren (na betaling van de cursus) worden klaargezet zodat je zelf de theorie alvast kunt doorlezen.

Aanvulling op onderstaand verhaal: de lessen worden in privélessen gegeven tot versoepeling van de lockdown. Je krijgt dan 1 privéles van 30 minuten in plaats van 2 groepslessen. De privélessen 2 x op vrijdagmiddag gegeven en daarna op vrijdagochtend om 11.15 uur of 11.45 uur.

-Nieuwe vorm ivm coronaregels:

-Thuis van te voren de theorieles en praktijkles 1 voorbereiden met de aanvullende online cursus. *1
-Op 15 januari een privéles van 30 minuten in plaats van de theorieles en praktijkles 1. *2
-Vanaf 22 januari in groepjes van 3 om  11.15 uur of 11.45 uur, 30 minuten les (indeling volgt nog).
-Normaalgesproken zouden vanaf praktijkles 5 de groepjes worden samengevoegd en zou je 45 minuten les krijgen met 6 puppen. Of dit kan doorgaan is afhankelijk van de maatregelen die er dan gelden.
Hoogstwaarschijnlijk zullen de lessen voortgezet worden in groepjes van 3.

Aanvulling  bovenste sterretjes:

*1 Ik stuur je per mail een uitnodiging voor je onlineleeromgeving waar je de 2 lessen kunt vinden na betaling van het lesgeld. Na betaling van het lesgeld eur 175,- stuur je me even een berichtje zodat ik je kan uitnodigen hiervoor.

*2 Tijdens de privéles van 30 minuten kun je je vragen stellen en we gaan met wat onderdelen uit praktijkles 1 aan de slag. Je pup komt dus mee. Ik ga een whatsapp groep aanmaken waarin we een tijdschema maken. Iedereen kan dan de naam van zijn of haar pup in dat tijdschema invullen. Dit tijdschema zal lopen op 15  januari vanaf 9.00 uur tot ongeveer 12.30 uur. Eventueel is het ook mogelijk als dat echt niet lukt de privéles op een andere dag of als er in de avond een plekje vrij is af te spreken. Zou je liever een privéles van 45 minuten hebben omdat je veel vragen hebt dan is dat mogelijk maar dan wel aan het begin of aan het einde van het tijdschema of een andere dag tegen betaling van Eur 10,- extra.
Het is ook mogelijk om een extra privéles van 30 minuten af te spreken  tegen bijbetaling van Eur 25,-.

Misschien ook handig om te vermelden is dat je maar met 1 persoon per pup naar de lessen mag komen op het moment. Dit geldt voor de privélessen en de groepslessen.
Pas als de maatregelen versoepelen mogen er weer meer mensen per pup mee naar de les komen. Gelukkig kunnen de thuisblijvers eea wel doorlezen in de onlinecursus.

Gelijk de lesstof van de eerste privéles  doorlezen:

Omdat de informatie van de theorieles en praktijkles 1 best veel is, is het aan te raden het lesgeld van de cursus bijtijds te betalen zodat ik je de uitnodiging kan sturen. Op deze manier kun je alle stof rustig doorlezen en zelfs al gaan toepassen.  
Onderwerpen theorieles: De mens naast de hond / Houding en gedrag / Emoties bij honden / Socialisatie / Bench / Zindelijkheidstraining / Bijtgedag
Praktijkles 1:Massage / Wandelen zonder trekken / Aandacht / Belonen en nee aanleren.

 

 

Het is mogelijk om 3 weken in te stromen bij deze cursus als er nog plaats is
In plaats van de gemiste lessen spreken we een privéles af. (zie prijslijst).

 
 

 

 

©2022 Dogspirit - Barendrecht ( Rotterdam )