Algemene Voorwaarden

Op al onze overeenkomsten is Nederlands recht van toepassing.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Een trainingsgroepje bestaat in principe uit maximaal 6 cursisten per instructeur.
- Dog Spirit behoudt zich het recht voor een cursus te annuleren wanneer er onvoldoende inschrijvingen zijn ontvangen. Mocht een cursus vol zitten dan wordt er geselecteerd op volgorde van inschrijving.
- U krijgt les van een gediplomeerde instructeur.
- Bij verhindering dient u af te melden bij Katy middels mail, telefoon, whatsupp of sms.
-Na 2 of meer gemiste lessen achter elkaar kan uw instructeur u verplichten een privéles te nemen voor eigen rekening om weer te kunnen deel te nemen aan de training.
- De instructeur kan besluiten dat een les door weersomstandigheden/overmacht niet door kan gaan; u wordt dan afgebeld/ gemaild en er zal een inhaalles worden gepland.
- Dog Spirit geeft geen garanties af voor het resultaat van onze cursussen, dit is namelijk ook afhankelijk van uw eigen inzet (en niet alleen ten tijde van de cursus)
.- Als de hond door verschillende geleiders getraind wordt (in de les), dan gaan wij ervan uit dat informatie uit voorafgaande lessen is overgedragen. Dit om achterstand en eventueel oponthoud als gevolg hiervan te voorkomen.
- De geleider van de hond dient minimaal 15 jaar te zijn. (uitzondering kind/hond cursussen)
- Naar training komen met een loopse teef is toegestaan, mits de teef een broekje draagt en zij niet storend is voor reuen (vruchtbare periode).
-Wanneer u aan de training deelneemt, moet u ervoor zorgen dat uw hond ingeënt is met de vaccinaties die gezien zijn leeftijd noodzakelijk zijn. Het inentingsbewijs dient de eerste les   ter inzage meegenomen te worden. (bewijs van Titerbepaling is ook goed.)
- Een kennelhoestenting wordt aangeraden. Hou er wel rekening mee dat het vaccin nooit 100% bescherming biedt.
- Indien uw hond een besmettelijke ziekte heeft, zoals bijv. kennelhoest of Giardia is het – ter voorkoming van verspreiding van het virus – niet toegestaan met deze hond naar de trainingen te komen.
- Mocht uw hond ziek zijn dan is het aan te raden toch (zonder hond) naar de training te komen, u steekt er zeker wat van op.
-Op/bij het trainingsterrein zijn de honden aangelijnd, tenzij de instructeur anders beslist;
- Raden wij u aan de honden niet met elkaar te laten spelen als ze aan de lijn zitten;
- Worden honden NOOIT onbeheerd achtergelaten.
-Het parkeer- en trainingsterrein dienen NIET als uitlaatplaats. Heeft uw hond hier toch een ongelukje dan dient u dit direct op te ruimen. Let op, reuen hebben nog al eens de neiging hun poot op te tillen en te gaan markeren, ook dit is hier niet toegestaan!
-Het is leerzaam voor uw kinderen bij de les aanwezig te zijn, maar houd er rekening mee dat drie kwartier erg lang kan zijn voor hen. Zij moeten namelijk tijdens de les aan de kant blijven. Bedenkt u dit dus van te voren.
- Het is prettig als iedereen op tijd aanwezig is;
- Parkeer alleen daar waar dat is toegestaan;
- Dog Spirit behoudt zich het recht voor de  trainingslocatie(s) te wijzigen.

BENODIGHEDEN

-Bij voorkeur een goed passend tuig of anders een vaste halsband. (slipkettingen, sliplijnen zijn niet toestaan.)
- Een lange lijn van 5 meter. (flexi- lijnen zijn niet toegestaan) (Voor cursussen anders dan de puppycursus een gewone riem van 1,5 a 2 meter en/of  de 5 meter lijn.)
- beloningsbrokjes en/of rodiworst, kaas enz;
- Een speeltje (zonder piep) wat door hond en baas samen vastgehouden kan worden;
- Een poepzakje.
-voor de puppycursus en Opstartcursus komt daar een (puppy)kong bij en een kleedje voor de hond.

BETALING
- Op moment van inschrijven verplicht u zich tot het betalen van het volledige lesgeld;
-Als u door omstandigheden niet aan de cursus kunt deelnemen waar u zich voor heeft opgegeven en u 2 tot 3 dagen voor aanvang van de cursus afzegt dan bent u 80% van het cursusgeld verschuldigd.
-Als u door omstandigheden niet aan de cursus kunt deelnemen waar u zich voor heeft opgegeven en  u 4 tot 7 dagen voor aanvang van de cursus afzegt dan bent u 50% van het lesgeld verschuldigd.
-Als u door omstandigheden niet aan de cursus kunt deelnemen waar u zich voor heeft opgegeven en u zegt minimaal 8 dagen voor aanvang van de cursus af dan bent u geen lesgeld verschuldigd.
- Restitutie van het lesgeld bij tussentijdse beëindiging van een cursus is niet mogelijk;


- Betaling dient plaats te vinden vóór de eerste lesdag per bank: NL43INGB 0005306698  t.n.v. Dog Spirit, Barendrecht o.v.v. naam hond en cursus) of óp de eerste lesdag (contant);
- Mocht u met uw betaling niet op tijd zijn, dan kan u worden uitgesloten van training.

AANSPRAKELIJKHEID

- Dog Spirit heeft een bedrijfsaansprakelijk-heidsverzekering, maar u dient zelf ook W.A.-verzekerd te zijn: u blijft zelf te allen tijde verantwoordelijk voor uw eigen hond.

PRIVACYVERKLARING

Dogspirit kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van Dogsprit en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een
contactformulier op de website aan Dogspirit verstrekt. Dogspirit kan de volgende persoonsgegevens verwerken:
- Uw voor- en achternaam
- Uw adresgegevens
- Uw telefoonnummer
- Uw e-mailadres
- Uw IP-adres

Dogspirit verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen
nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen
benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden. Dogspirit bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen
te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt.
Op de website van Dogspirit worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw
browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Dogspirit gebruikt deze informatie om de werking van de website
te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.Dogspirit maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de websitegebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van Dogspirit bij Google
zoekresultaatpagina’s zijn.De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres),
overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie.
Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan Dogspirit te kunnen verstrekken en om haar
adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden.Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk
wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Dogspirit heeft hier geen invloed op.
Dogspirit heeft Google geen toestemming gegeven om via Dogspirit verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.
Dogspirit neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en
ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Dogspirit maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde
handen vallen

.Postadres:Talmaweg 72, 2992 AJ  Barendrecht
Vestigingsadres:Bijdorp Oost 23 Barendrecht
Inschrijvingsnummer handelsregister Kamer van Koophandel:24371358
Telefoon:06-628416742
E-mailadres:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.