Deze wandelingen zullen op verschillende dagen en tijden worden ingepland.
Zie bij startdata wanneer de wandelingen zijn.

Let op er zijn op dit moment 3 verschillende sociale wandelingen dus let goed op voor welke je je inschrijft.

 

Je investering per wandeling is Eur 15,- (ongeveer 45 a 60 minuten)


Sociale wandelingen aangelijnd: Tijdens de wandeling blijven de honden aan een lange lijn (5 meter). Locatie: verschillende buitengebieden in en rond Barendrecht.
In eerste instantie loopt iedereen op voldoende afstand van elkaar zodat de honden de gelegenheid krijgen om vertrouwen op te bouwen.
Onderweg zullen we kijken of de honden rustig contact met elkaar kunnen maken. We bespreken het gedrag van de honden zodat je zelf gaat herkennen wanneer het wel of niet handig is om de honden fysiek contact te laten maken.
Het is niet de bedoeling dat de honden gaan spelen met elkaar maar dat ze leren om rustig samen te wandelen.
Sommige honden vinden het helemaal niet fijn om fysiek contact te hebben met andere honden. Dit hoeft dan ook niet. De hond mag zelf aangeven wat hij wil.
Onderweg zullen we even gaan zitten voor een ontspanningsoefening, je gaat je hond masseren en we doen een zoekspelletje.

Sociale wandelingen los van de lijn:
Gewoon voor de leuk of omdat je meer wilt weten over spelgedrag of voor sociale contacten voor je hond.
Tijdens deze wandelingen zijn de honden los van de lijn (of een 5 meter lijn als je hond niet los kan). We observeren en bespreken het spelgedrag van de honden en grijpen zo nodig in.
Je kunt je inschrijven voor deze wandeling maar ik zal vooraf een inschatting te maken of de honden met elkaar matchen en krijgen we ze nodig hebben tijdens deze wandeling.
Bij deze wandeling kunnen daarom alleen honden mee die bij mij bekend zijn. Als jij en je hond nog niet eerder een cursus bij Dogspirit hebben gevolgd of je twijfelt of je hond zo'n wandeling aan kan dan kun je ook starten met 1 of meer aangelijnde sociale wandelingen.
Honden vanaf 4 maanden zijn welkom om mee te wandelen. Uiteraard houden we daar rekening mee en zullen we rustpauzes inlassen.

 

Stiltewandeling met ontspanningsoefeningen en meditatie:
Tijdens de wandeling blijven de honden aan de lijn. Je gaat (leren) verbinding maken met jezelf (ontspanningsoefeningen en meditatie) en vanuit verbinding met jezelf  ga je ook op een andere manier verbinding maken met je hond. We zullen een stukje lopen (stiltewandeling) en gaan zitten op een rustige plek om daar te zijn.
Op deze manier kunnen er mooie dingen ontstaan.

 

 

 

 

Als je vragen heeft kan je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Klik hier om te kijken wanneer er wandelingen zijn en om je aan te melden.