Header

Eur 75,- voor 5 lessen van 60 minuten.

Maximaal 4 honden in een groep zodat we u optimaal kunnen begeleiden.

Als u deze cursus gelijktijdig volgt met een Basis Gehoorzaamheidscursus of Vervolg 1,2 of 3 dan betaalt u Eur 60,- voor 5 lessen.

Loopt u er ook wel eens tegenaan dat uw hond op de hondenschool de oefeningen goed beheerst maar dat het in de praktijk soms wat lastiger is?
Hiervoor heb ik een nieuwe cursus ontwikkeld namelijk de Praktijkgerichte Buitencursus.

U kunt deze cursus volgen als u minimaal de Basis Gehoorzaamheidscursus bij Dog Spirit heeft gevolgd of op dit moment  doet of uw hond al een Basis aan gehoorzaamheid heeft opgedaan bij een andere hondenschool.

De 5 lessen worden steeds op een andere locatie (recreatiegebieden, winkelstraat en een woonwijk)  gegeven.

We zullen kleine wandelingen maken waarbij de hond aan de lange (5 meter) lijn is.  Ook het leren begrenzen van de hond de lange lijn komt aan bod. Wanneer kun je je hond het beste begrenzen en hoe. We zullen massage gaan inzetten in bepaalde situaties om de hond te laten ontspannen.  Ook behandelen we hoe je je hond keuzes kunt laten maken tijdens het wandelen.

Regelmatig zullen we situaties tegenkomen waarbij u uw hond leert schakelen van het vrij snuffelen naar aandacht voor u. Bijvoorbeeld als er een tegenligger aankomt.
Ook leert u  tijdens de wandeling gebruik te maken van de omgeving door het doen van leuke oefeningen  om de dagelijkse wandeling wat afwisselender te maken. (Denk aan over boomstammen heenlopen/springen  enz.)

 

Als u vragen heeft kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Klik hier om te zien wanneer een nieuwe cursus start en om u aan te melden.