Header


Samen op een sportieve manier bezig zijn.

Behendigheid is een combinatie van snelheid en techniek waarbij de begeleider de hond stuurt om de toestellen foutloos te nemen, het contact tussen begeleider en hond staan centraal. Bij hondenschool Dogspirit staat het welzijn voor de hond voorop dus wordt er op een positieve manier getraind. Hierdoor krijg je vrolijke honden die met veel plezier zullen werken. Bij Hondenschool Dogspirit wordt de behendigheid op een creatieve manier gegeven zonder druk of stress.
Behendigheid is puur lekker bezig zijn met je hond en zal de band tussen jou en je hond nog meer verbeteren.

Het is de bedoeling dat de hond op aanwijzing van de begeleider een aantal hindernissen neemt, bijvoorbeeld een hoogtesprong, breedtesprong, een tunnel, , band en paaltjes. In eerste instantie leert de hond de individuele toestellen aan. Daarna wordt het aantal achtereenvolgens te nemen toestellen uitgebreid. Aan het einde van de cursus kan de hond een eenvoudig parcours lopen.
Als er 2 groepen achter elkaar trainen is het mogelijk om de A Schutting en wip ook te gebruiken.

Om deel te nemen aan deze cursus is het handig als je hond een aantal basisvaardigheden (los van de lijn zonder weg te rennen, komt als je roept en kan blijven)  minimaal 1 jaar oud zijn en geen blessures hebben.

De lessen duren 60 minuten.
Maximaal 6 honden in een groep.

 Als je vragen hebt kun je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Klik hier om te zien wanneer een nieuwe cursus start en om je aan te melden.